Taxi Tilburg

Taxibedrijf voor particulier en zakelijk vervoer van Schoorstraat naar Molenstraat, Den Hoek, Moleneind, Udenhout, Vijfhuizen, Klokkenberg, Kuil, Mortel, Houtsestraat, Quirijnstok en weer terug. Zit of verblijf je in de regio Tilburg en beschik je niet over eigen vervoer, dan is Taxi Tilburg het vervoersbedrijf voor je. Ga je een avondje uit of heb je een diner in hartje stad dan is het handig om een taxi te nemen. Een representatief taxi bedrijf weet wat goed vervoer inhoudt, ervaring en klantvriendelijkheid is dan ook een belangrijk gegeven voor het bedrijf. Niet enkel betrouwbare chauffeurs, natuurlijk zijn de wagens in top conditie en schoon en rookvrij van binnen. Daarmee worden elke dag ritten in Tilburg gereden, regelmatig worden klanten gereden naar ETZ Elisabeth n Tilburg. En natuurlijk voor een vrije dag rijden we je op een comfortabele wijze naar ZOO De oliemolen in Tilburg toe en kan ook weer worden opgehaald.

Voordelig naar Goirle met Taxi Tilburg

Ook in de omgeving van Tilburg bijv. Goirle kun je zeker gebruik maken van onze verschillende soorten taxiservices. Moet er om een reden afgeweken worden van de standaard traject dan zal de chauffeur je ten alle tijden op de hoogte brengen. Uiteindelijk wil men je zo goed als mogelijk thuis brengen. Een top service is je ook te helpen indien je slecht ter been bent naar je woning te vervoeren. Mocht er onverhoopt een noodgeval plaatsvinden onderweg dan zal de chauffeur alle benodigde instanties inschakelen en maatregelen treffen.

Laat je brengen met de taxi

Stel je voor dat het stormt en je moet onverhoopt ergens met spoed zijn. Wanneer je gebruik maakt van een taxi dan heb je niet echt veel te maken met de weertypes|Dan is een taxi de perfecte keuze. Je neemt de taxi en even later staat die voor je huis je op te wachten. Of dat nu Oost-tilburg is of Sportpark Merlinello in Tilburg, dat maakt voor de chauffeur niet echt uit. Onder alle weertypes wordt je veilig vervoerd of opgepikt. Zelfs in stromende regen en bij 10 graden onder nul biedt Taxi Tilburg de beste service voor zijn klanten.

Taxi Tilburg weet de weg

Een taxi boeken bied zoveel pluspunten. Standaard rijden de taxi’s overal in de regio Tilburg naartoe, bovendien zijn ze in de meeste gevallen direct te reserveren. Als je in het centrum van de stad Tilburg moet zijn weet je dat met de prive auto dat niet gemakkelijk is. Met een taxi zal dat geen enkel obstakel zijn. Probeer het maar eens met je prive auto in hartje stad een plek om te parkeren te zoeken. Ga je met de taxi het centrum van de stad in, dan ben je van al dat soort gesleep direct af. Dus gewoon even bellen naar het taxibedrijf voor een rit in Tilburg en omstreken.

Hoezo een taxi van Taxi Tilburg?

De bestuurders van ons bedrijf zijn prima opgeleide representatieve chauffeurs die altijd op de hoogte zijn van de wettelijke regels. Over de auto’s. Deze zijn allemaal RDW gekeurd en beschikken over de juiste papieren. Zo wordt je altijd vervoerd in een betrouwbare auto. Alle taxi’s beschikken over een boardcomputer in de auto en er wordt in de gaten gehouden dat de bestuurders niet onnodig veel uren maken. Elke chauffeur heeft ook zijn eigen taxipas. Tevens wordt er streng toegezien op de wet voor de rijtijden. Men houdt er ook rekening mee dat de chauffeur zich niet overwerkt en veels te veel uren rijdt. Een chauffeur moet goed uitgerust zijn alvorens hij gaat rijden.