Taxi Tilburg

Taxibedrijf voor particulier en zakelijk vervoer van Quirijnstok naar Houtsestraat, Rugdijk, Kuil, Vijfhuizen, Hazennest, Kouwenberg, Moleneind, De Kraan, Lijnsheike, Heuveltje en weer terug. Degene die in In de regio tilburg woont kent Taxi Tilburg uiteraard. Niet enkel en alleen stipt op tijd maar goedkoop in prijs. Ook na een verjaardag waar je lekker gezellig iets hebt gedronken, brengt de taxichauffeur je van en naar Tilburg. Het taxi bedrijf in Tilburg is gespecialiseerd in het reizen van pasagiers, geduld en klantvriendelijkheid staat dan ook hoog in het vaandel. De auto’s zijn netjes schoon en rijden overal in Tilburg en omstreken, geregeld worden klanten gebracht naar ETZ Elisabeth n Tilburg. En natuurlijk voor een dagje ontspanning rijden we je op een comfortabele manier naar ZOO De oliemolen in Tilburg toe en kan natuurlijk weer worden opgehaald.

Taxi Tilburg brengt je natuurlijk ook naar Goirle

Wie in Goirle zit kent Taxi Tilburg uiteraard ook. Elke dag worden pasagiers gebracht van Tilburg naar Goirle en andersom. Moet er om een reden afgeweken worden van de normale route dan zal men je altijd dat doorgeven. Tenslotte wil de taxi chauffeur je zo goed als mogelijk thuis brengen. Daar valt ook onder het assisteren bij het in en uitstappen, en zorg dragen voor je koffer. Mocht er plotseling een probleem plaatsvinden onderweg dan zal de bestuurder alle vereiste instanties inschakelen en maatregelen treffen.

Laat je rijden met de taxi

Storm, sneeuw, regen of een temperatuur waar je liever bij in je bed blijft liggen. Wanneer je gebruik maakt van een taxi heb je niet echt veel te maken met de weertypes|Dan is een taxi de perfecte keuze. De taxi stopt bij je woning, ten alle tijden lekker warm en droog en net om je te rijden naar de lokatie die je wenst. Of dat nu Oost-tilburg is of het beroemde Sportpark Merlinello in Tilburg, dat maakt voor de bestuurder niet echt uit. Een representatief taxi bedrijf is natuurlijk altijd tijdig bij je om je te brengen waarheen je maar wilt. Ook in stromende regen en bij 10 graden onder nul biedt Taxi Tilburg de beste service voor zijn klanten.

Taxi Tilburg weet de weg

De enorme flexibiliteit is het pluspunt van een taxi. Bij het Taxibedrijf in Tilburg vervoert men dagelijks door de hele regio in Noord-Brabant. Een telefoontje en ze staan bij je aan de deur. Zeker met een eigen auto is het niet gemakkelijk om in het centrum van de stad te komen, waar een taxi vaak geen of amper last van heeft. Probeer het maar eens met je eigen auto in de binnenstad een parkeerplek te vinden. Ga je met de taxi het centrum van de stad in, dan heb je daar geen enkele last van. Dus eenvoudig even bellen naar het taxi bedrijf voor een rit in Tilburg en omstreken.

Hoezo een taxi van Taxi Direct Tilburg?

De bestuurders van ons taxibedrijf zijn prima opgeleide nette chauffeurs die volledig op de hoogte zijn van de wettelijke regels. De auto’s zijn volgens de taxi wetgeving gekeurd door het RDW. Je weet zeker dat je ten alle tijden wordt gereden in een betrouwbare auto. De taxi’s beschikken over een boardcomputer in de taxi en er wordt in de gaten gehouden dat de chauffeurs niet onnodig veel uren gaan maken. De chauffeurs bezitten ook stuk voor stuk de taxipas om te mogen rijden met de taxi. Ook wordt er streng toegezien op de wet voor de rijtijden. Men houdt er ook rekening mee dat de bestuurder zich niet overwerkt en teveel uren rijdt. Een oververmoeide taxi bestuurder is in niemands belang.