Taxi Tilburg

Taxibedrijf voor particulier en zakelijk vervoer van Houtsestraat naar Quirijnstok, Kouwenberg, Rugdijk, Vijfhuizen, Kuil, Hazennest, Moleneind, Klokkenberg, Lijnsheike, De Kraan en weer terug. Degene die in In de regio tilburg woont kent Taxi Tilburg natuurlijk. Niet enkel en alleen stipt op tijd doch goedkoper in prijs. Ga je stappen of heb je een diner in de binnenstad dan is het verstandig om met de taxi te gaan. Een goed taxibedrijf weet wat goed zakelijk vervoer inhoudt, geduld en klantvriendelijkheid staat dan ook hoog in het vaandel. De auto’s zijn netjes schoon en rijden overal in Tilburg en omgeving, ETZ Elisabeth in Tilburg is bijv. een reis die veel wordt uitgevoerd voor de klanten. Doch natuurlijk ook voor een dagje ontspanning rijden we je op een comfortabele wijze naar ZOO De oliemolen in Tilburg toe en dan ook daarna weer opgehaald.

Taxi Tilburg vervoert je ook naar Goirle

Degene die in Goirle zit kent Taxi Tilburg natuurlijk ook. Dagelijks worden klanten vervoerd van Tilburg naar Goirle en andersom. Moet er om een reden worden afgeweken van de standaard traject dan zal de bestuurder je ten alle tijden dat doorgeven. Tenslotte wil men je zo goed als mogelijk thuis brengen. Een goede service is je ook te assisteren indien je slecht ter been bent naar je woning te brengen. Mocht er onverhoopt een probleem plaatsvinden onderweg dan zal de bestuurder alle vereiste instanties inschakelen en veiligheidsmaatregelen treffen.

Neem toch de taxi

Storm, sneeuw, regen of een temperatuur waar je liever bij in je bed blijft liggen. Boek je een taxi dan heb je niet veel te maken met de weersomstandigheden|Dan is een taxi de juiste keuze. De taxi stopt voor je woning, natuurlijk altijd behaaglijk warm en droog om je te brengen naar de locatie die je wenst. Woon je in de regio Tilburg en wil je een bezoekje brengen aan Zoo De Oliemeulen in Tilburg, geen probleem voor de taxi chauffeur. Onder alle weersomstandigheden wordt je goedkoop en veilig vervoerd of gehaald. Slecht weer of mooi wee , Taxi Tilburg biedt ten alle tijden de beste service die voor jou nodig is.

Taxi Tilburg weet de route

Een taxi nemen heeft dan ook zoveel pluspunten. Bij het Taxi bedrijf in Tilburg vervoert men dagelijks door de hele omgeving in Midden-Brabant. Een telefoontje en ze komen je bij je thuis ophalen. Ingeval je in het centrum van Tilburg moet zijn weet je dat dat niet eenvoudig is met de eigen auto. Met een taxi heb je daar geen enkele last van. Probeer het maar eens met je prive auto in de binnenstad een parkeerplaats te vinden. Ga je met de taxi het centrum van de stad in, dan heb je daar geen enkele last van. Een telefoontje en je taxi is geregeld waar je ook bent in Tilburg of omgeving.

Hoezo een taxi van Taxi Direct Tilburg?

De bestuurders van ons bedrijf zijn prima opgeleide representatieve chauffeurs die altijd op de hoogte zijn van de wettelijke regels die zij horen te kennen. Alle wagens zijn overeenkomstig de taxi wetgeving gekeurd door het RDW. Je weet zeker dat je ten alle tijden wordt gereden in een veilige taxi. Alle taxi’s beschikken over een boardcomputer in de auto en er wordt in de gaten gehouden dat de bestuurders niet onnodig veel uren maken. Elke bestuurder heeft ook zijn eigen taxipas. Tevens wordt er streng toegezien op de wet voor de rijtijden. Men houdt er ook rekening mee dat de bestuurder zich niet overwerkt en veels te veel uren rijdt. Een bestuurder moet goed uitgerust zijn alvorens hij gaat rijden.