Taxi Tilburg

Taxibedrijf voor particulier en zakelijk vervoer van Brem naar Heikant, Berkhoek, Heuveltje, Mortel, Berkel, Kreitenmolen, Heuneind, Udenhout, De Kraan, Winkel en weer terug. Wie in In de regio tilburg woont kent Taxi Tilburg natuurlijk. Niet enkel stipt op tijd doch goedkoper in prijs. Ook na een avondje uit waar je wat hebt gedronken, vervoert de taxichauffeur je van en naar Tilburg. Een representatief taxibedrijf weet wat goed transport inhoudt, geduld en klantvriendelijkheid is dan ook een belangrijk gegeven voor het bedrijf. Niet enkel goede chauffeurs, natuurlijk ook zijn de wagens in top conditie en schoon en rookvrij van binnen. Daarbij worden elke dag klanten in Tilburg vervoerd, regelmatig worden klanten vervoerd naar ETZ Elisabeth n Tilburg. Doch natuurlijk ook voor een vrije dag rijden we je op een comfortabele manier naar ZOO De oliemolen in Tilburg toe en dan bijvoorbeeld ook daarna weer opgehaald.

Taxi Tilburg vervoert je natuurlijk ook naar Goirle

Wie in Goirle woonachtig is kent Taxi Tilburg uiteraard ook. Elke dag worden mensen vervoerd van Tilburg naar Goirle en andersom. Als er om wat voor reden moet worden afgeweken van de standaard traject dan zal de bestuurder je altijd op de hoogte brengen. Uiteindelijk wil de taxi chauffeur je comfortabel en veilig thuis brengen. Een goede service is je natuurlijk ook te helpen als je slecht ter been bent naar je woning te vervoeren. Een representatief taxi bedrijf heeft bestuurders die begrijpen wat ze dienen te doen bij noodgevallen of andere problemen.

Neem toch de taxi

Stel je voor dat het regent en je moet onverhoopt ergens snel wezen. Indien je gebruik maakt van een taxi heb je niet veel te maken met de weersomstandigheden|Dan is een taxi de juiste keuze. De taxi stopt voor je woning, uiteraard altijd lekker warm en netjes om je te vervoeren naar de lokatie die je wenst. Of dat nu Oost-tilburg is of Sportpark Merlinello in Tilburg, dat maakt de bestuurder niets uit. Een goed taxi bedrijf is ten alle tijden tijdig bij je om je te vervoeren waarheen je maar wilt. Ook in stromende regen en bij 10 graden onder nul biedt Taxi Tilburg de allerbeste service voor zijn passagiers.

Taxi Tilburg kent de weg

De enorme flexibiliteit is het voordeel van een taxibedrijf. Standaard rijden de taxi’s overal in de regio Tilburg naartoe, daarnaast zijn ze in heel veel gevallen direct te bestellen. Zeker met een reguliere auto is het onhandig om in het centrum van de stad te komen, waar een taxi vaak geen of weinig last van heeft. Probeer maar met je prive auto in hartje stad een plek om te parkeren te zoeken. Ga je met de taxi het centrum van de stad in, dan ben je van al dat soort gesleep meteen af. Dus gewoon even bellen naar het taxi bedrijf voor een ritje in Tilburg en omgeving.

Hoezo een taxi van Taxi Direct Tilburg?

De bestuurders van ons bedrijf zijn goed opgeleide nette chauffeurs die helemaal op de hoogte zijn van de wettelijke regels. Alle auto’s zijn op grond van de taxi wetgeving gekeurd door het RDW. Een veilige auto is uiteraard belangrijk voor je als cliënt. Alle auto’s hebben een boardcomputer in de auto en er wordt in de gaten gehouden dat de bestuurders niet nodeloos veel uren gaan maken. Elke bestuurder heeft ook zijn eigen taxipas. Natuurlijk ook wordt er streng toegezien op de wet voor de rijtijden. Men houdt er ook rekening mee dat de bestuurder zich niet overwerkt en veels te veel uren rijdt. Een bestuurder moet goed uitgerust zijn voordat die gaat rijden.